Zobrazuje sa všetkych 14 výsledkov

+
Nie je na sklade
12,60

Biely balzamikový ocot vyrobený z bieleho hrozna odrody Malvasia a Trebbiano Spergola pomalým zrením v dubových sudoch získalo nádhernú jantárovú farbu s vôňou po citrusoch. Vďaka tomu je v jedlách po vizuálnej stránke nenápadný avšak chuťovo výrazný. Pripomína prezreté sladké hrozno, broskyne a marhule.

11,90

Oceníte pre jeho výnimočnú chuť a konzistenciu na Vašich pokrmoch. Mimoriadne zaujímavo sa hodí na marinovanie grilovanej zeleniny k rôznym šalátom a na tekvicové či mrkvové krémy. Neoceniteľnú chuť dodáva sladkým pokrmom, ako je panna cotta a dezerty s čerstvým ovocím

16,50

V princípe je výroba týchto ovocných octov rovnaká ako výroba Acceto Balsamico Tradicionale di Modena. Redukciou čerstvo vytlačenej ovocnej šťavy sa obsah vody v tejto šťave znižuje a obsah fruktózy zvyšuje.

15,50

V princípe je výroba týchto ovocných octov rovnaká ako výroba Acceto Balsamico Tradicionale di Modena. Redukciou čerstvo vytlačenej ovocnej šťavy sa obsah vody v tejto šťave znižuje a obsah fruktózy zvyšuje.

12,90

V princípe je výroba týchto ovocných octov rovnaká ako výroba Acceto Balsamico Tradicionale di Modena. Redukciou čerstvo vytlačenej ovocnej šťavy sa obsah vody v tejto šťave znižuje a obsah fruktózy zvyšuje.

11,90

V princípe je výroba týchto ovocných octov rovnaká ako výroba Acceto Balsamico Tradicionale di Modena. Redukciou čerstvo vytlačenej ovocnej šťavy sa obsah vody v tejto šťave znižuje a obsah fruktózy zvyšuje.

7,90

Octový dresing – Balzamiko & Čučoriedky

6,90

Octový dresing – Balzamiko & Maliny  

6,90

Octový dresing – Balzamiko & Mango

7,90

Octový dresing – Balzamiko & Figy

+
Nie je na sklade
18,90

Tento výrobok pochádza z oblasti Modena – Emilia Romagna, ktorá je zaradená do kategórie chráneného zemepisného označenia (CHZO). Balzamikový ocot z Modeny „Invecchiato“ je pomaly varený mušt vyrobený výlučne z talianskeho hrozna, do ktorého sa šetrne pridáva kvasný ocot z vína a následne dlhoročne dozrieva v dubových sudoch.

12,60

Prémiový ocot z Modeny – starostlivo vybrané jablká, spracované šetrným spôsobom v kombinácii s najlepším dobre vyzretým jablčným ocotom.  Nádherná jablková a zároveň intenzívna aróma je podporená v samotnej lahodnej a vyváženej chuti. Tak ako uvádza výrobca skutočne 100%-né Jablko.

12,60

Balzamikový ocot z Modeny I.G.P. Spring (chránené zemepisné označenie Emilia Romagna) – je pomaly varený a koncentrovaný mušt vyrobený výlučne z Talianskeho hrozna do ktorého sa šetrne pridáva kvasný ocot z vína a následne zreje v dubových sudoch po dobu 3 rokov.

11,90

Mimoriadne zaujímavo sa hodí k hydine ako sú kuracie wrapy, na steaky, prípadne na marinovanie rýb a morských plodov. Vyskúšajte aj na grilované pokrmy – kukuricu či opekanú šunku. Neoceniteľnú chuť dodáva aj sladkým pokrmom: palacinky, waflé ale múčniky s pečivom ako je napríklad naša tradičná žemlovka.