Maková dobrota bez múky.

Ako ste už u mňa zvyknutí, recepty ktoré prinášam, sú rýchle a jednoduché. Inak tomu nebude ani teraz.

67329216_2594397097257782_7713383723105779712_n

SUROVINY:

  • 280g mletého maku
  • 250g práškového cukru
  • 12 vajec
  • hrozienka

POSTUP:

Žĺtky s cukrom vymiešame do peny. Následne primiešame mak. Bielky vyšľaháme na sneh a pomaly pridáme k zmesi. Vylejeme na vymastený a vysypaný plech, posypeme hrozienkami a pečieme cca 25min.

TIP:

Hotový koláč sa stane exotickejším vďaka úžasnej chuti melasy z granátového jablka, ktorou ho jemne pokvapkáme.

Melasa z Granátového Jablka – Chtaura, Libanon

Gurmánske chute vám dokonale zavŕši táto kávička

Káva – Guatemala La Bolsa, zrnková, 226g, La Bohéme Café