Zobrazujú sa všetky 4 výsledky

8,90

Ryža Acquerello je považovaná za jednu z najlepších na svete. Unikátna metóda spracovania ponúka gurmánsky zážitok pri príprave pokrmov. Ryža najprv zrela v špeciálnej mikroklíme 1-3 roky pri 15 °C, čím sa docieli požadovaná štruktúra a zároveň si zachovala pružnosť, proteíny a vitamíny.

28,90

Ryža Acquerello je považovaná za jednu z najlepších na svete. Unikátna metóda spracovania ponúka gurmánsky zážitok pri príprave pokrmov. Ryža najprv zrela v špeciálnej mikroklíme 1-3 roky pri 15 °C, čím sa docieli požadovaná štruktúra a zároveň si zachovala pružnosť, proteíny a vitamíny.

25,90

Pre tých najnáročnejších: Ryža Acquerello je považovaná za jednu z najlepších na svete. Unikátna metóda spracovania ponúka gurmánsky zážitok pri príprave pokrmov. Ryža najprv zrela v špeciálnej mikroklíme 7 rokov pri 15 °C, čím sa docieli požadovaná štruktúra a zároveň si zachovala pružnosť, proteíny a vitamíny.

6,90

Maftoul alebo maftool (“ručne tvarované”) je tradičné palestínske zrno vyrobené z bulgúru. Základom bulgúru je pšeničné zrno a ide vlastne o predvarenú nalámanú celozrnnú pšenicu. Chuťovo Vám možno bude pripomínať nielen pšenicu ale tiež oriešky.V skutočnosti maftúl je často známy ako maštilský kuskus.