Zobrazuje sa všetkych 13 výsledkov

6,90

Skvelé želé určené predovšetkým na dekoráciu studených pokrmov. Delikátna kombinácia plnej ovocnosti a pikantnej kyselinky dodajú vašim pokrmom ten správny šmrnc.

8,90

Dula je zabudnuté ovocie našich babičiek. Latinské rodové meno dule pochádza z jej gréckeho názvu kydónske jablko (kydonion malon) podľa starovekého krétskeho prístavu Kydonia. Dule sú výborným zdrojom vitamínu C Dula sa tiež odjakživa používala aj v ľudovej medicíne.

7,70

Cider – hrušky starej odrody poskytujú základ pre tento vyvážený a vysoko aromatický ovocný ocot. Značné množstvo trieslovín zlepšuje štruktúru, dodávjú trpkosť a nezameniteľnú vôňu i chuť po dozretých hruškách.

7,40

Skvelé želé určené predovšetkým na dekoráciu studených pokrmov. Delikátna kombinácia plnej ovocnosti a pikantnej kyselinky dodajú vašim pokrmom ten správny šmrnc.

+
Nie je na sklade
8,50

Tento klasický jablčný ocot sa vyrába iba z ovocia a to odrôd jabĺk ako je Maschansker, Bohnapfel, Ilzer Weinler a Rosenapfel. Šťava z týchto jabĺk sa necháva vykvasiť k dokonalosti až kým nemá požadovanú vôňu a chuť.

6,90

Skvelé želé určené predovšetkým na dekoráciu studených pokrmov. Delikátna kombinácia plnej ovocnosti a pikantnej kyselinky dodajú vašim pokrmom ten správny šmrnc.

+
Nie je na sklade
12,90

Klasická súčasť moderného varenia! Tak ako všetky octy z produkcie Alois Gölles, aj tento sa vyrába iba z čerstvého ovocia, konkrétne z lesných malín. Tento malinový ocot sa dá využiť predovšetkým v modernej gastronómii ale, využíva sa taktiež vo vlasovej kozmetike. Ocot je tiež veľmi prospešný pre ľudí trpiacich cukrovkou, pretože pridaním do jedla znižuje glykemický index.

8,90

Vyrobené zo šťavy z dokonale vyzretých rakúskych marhúľ. Nenahraditeľná pochutina pre pokrmy Ďalekého Východu ako aj modernej gastronómie.

8,50

Shilcher je autochtónna odroda viniča z provincie Styria a je charakteristická svojou typickou ovocnosťou. Ocot vyrobený z muštu tejto vysoko aromatickej odrody zreje výlučne v nerezových tankoch, aby si uchoval samotnú odrodovosť.

10,90

Vyrobené zo starých odrôd paradajok popredným rakúskym priekopníkom v pestovaní tejto plodiny pánom Ervinom Stekovics z provincie Burgenland. Výrazná paradajková chuť octu je určená na širokú škálu využitia, ale hlavne pri príprave letných šalátov.

7,90

So svojimi sladovými tónmi je tento ocot predurčený na ochutenie ťažších jedál z bravčového mäsa, do gulášov, ale dokonale sa hodí aj na nakladanie známych „utopencov“.

8,90

Vyrobené výlučne zo sliviek z domácej produkcie spoločnosti Alois Gölles. Čerstvo vylisovaná šťava sa nechá fermentovať dovtedy pokiaľ nedosiahne požadovanú konzistenciu slivkového octu.

10,90

Už bájny lekár Hippokrates oceňoval liečivé účinky špargľového octu, ale výnimočný je aj po gurmánskej stránke a získa si vás svojou typickou arómou a príznačnou sviežosťou.